Matilda i USA

Jag är 17 år och bor för tillfället i Marcellus, Michigan som utbytesstudent.

Mackinac island

Publicerad 2014-08-31 04:11:22 i I USA, Värdfamilj,

Jag längtar lite efter min dator sån äkta tonåring som jag är! Men det är riktigt mysigt här ändå. När jag kommer hem igen ska jag förklara allt noggrannare om hur det är här. Under tiden får mina mobil inlägg räcka. 

Idag var vi på en ö där det inte är tillåtet att köra bil. Man får bara cykla, gå eller rida. Vi kom dit ganska sent dock för det saknades delar till båten. Så vi åt mat och gick runt lite! Men det var roligt!

Hihi vi var taggade på mat! Camping

Publicerad 2014-08-30 01:59:29 i I USA, Värdfamilj,

Är i norra Michigan precis uppe vid Kanada! Vi ska campa här tills på måndag, men sån tur är så har vi stuga o slipper bo i tält, haha jag hatar tält! 

Fin selfie! 
Jag kan blogga från mobilen så kanske kan uppdatera med lite fina selfies. 

Volleyboll och ska bort

Publicerad 2014-08-28 22:59:30 i I USA, Skolan,

Det tog lite tid med allt fixandet men nu har jag kommit med i volleyboll laget. Vilket känns bra! På tisdag är min första träning och även min första skoldag. Då känns det som detta utbytesåret kan börja på riktigt. Jag börjar bli ganska nervös inför skolan nu men det är en lång helg kvar innan den startar. Vi ska åka iväg norrut till ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på. Och jag tror därför inte att jag kommer kunna skriva på några dagar, men jag är tillbaka på måndag så sluta inte läsa min blogg, snälla! 
 
Min nya skola.

Om

Min profilbild

Matilda

Mitt namn är Matilda och jag är 17 år. Efter 1:an på Gymnasiet lämnade jag Sverige för att bo ett år som utbytesstudent i USA. Jag bor i Marcellus, Michigan. Om ni har några frågor tveka inte att ställa de! Jag hoppas att ni tycker om att läsa om mitt år i Staterna!♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela