Matilda i USA

Jag är 17 år och bor för tillfället i Marcellus, Michigan som utbytesstudent.

Byta värdfamilj

Publicerad 2014-09-30 04:43:09 i I USA, Tankar/Känslor, Värdfamilj,

Nu har vi berättat för vår värdfamilj att vi tänker byta familj. Jag mår riktigt dåligt, känner mig som en hemsk människa. Speciellt eftersom de har öppnat upp sitt hem för oss. Men alla vi har pratat med har sagt att vi måste byta och så som vi har känt är inte normalt. Jag är både lättad och ledsen! Vår värdmamma fick till och med tårar i ögonen när vi berättade för henne. Vår värdpappa kollade inte ens på oss och sen när jag fråga hur de kände över det så började han bara skylla på oss som vanligt. 
 
Detta var något av det jobbigaste jag gjort och det är inte över än. Nu måste vi vänta på att få nya familjer och det kan ju ta ett tag. Har dock hört att det finns familjer i Marcellus som är intresserade av att ta in utbytesstudenter. 

Jobbigt

Publicerad 2014-09-29 04:16:59 i I USA, Tankar/Känslor, Värdfamilj,

Jag är så ledsen just nu att jag typ inte vet vart jag ska ta vägen. Allt känns verkligen uselt när det kommer till värdfamiljen. Jag vill väl som alla andra utbytesstudenter egentligen kunna skriva att allt är bra men jag har också min blogg för att kunna skriva av mig lite om året och just nu är det skit. 
 
Vi håller på att försöka hitta en ny värdfamilj och det kanske borde kännas som en lättnad men det är det inte riktigt för jag kommer inte få bo i samma familj som Viki (det sa vår kontaktperson redan var säkert) och jag kommer kanske inte kunna stanna i Marcellus. Alltså jag pallar inte! Om jag behöver lämna Marcellus kommer jag seriöst gråta så mycket, jag har ju nyss verkligen börjat gilla det här. Jag gillar skolan och allt här varför behöver jag lämna det då? 
Det enda som är bra med detta är att jag har mina vänner här som verkligen är ett stort stöd! 
 
 
 

The color run

Publicerad 2014-09-27 20:39:40 i I USA,

Idag gjorde vi något jätteroligt som jag är så glad att jag följde med på. Vi stack nämligen till Indiana (yay, varit i ännu en delstat) för att delta i The color run! Det var så sjukt roligt! 

Här är då jag, Viktoria och Jil snygga i våra kläder som vi fick. 

Jenny, Alice och jag!

Precis innan starten. 

Under loppet när vi fått lite färg.

Efter loppet. 

Hela gänget! 
Det coolaste var efter loppet när de kastade ut påsar med mer färg i samtidigt som musiken dunkade och alla dansade och var glada! Sen på 3 så kastade alla upp färg i luften, coolaste jag sett! Kändes som om man var i ett tält eftersom färgen la sig som ett tjockt lager runt omkring. Förlåt, min föklaring får det inte alls att låta så amazing som det var. Ville filma men var rädd att det skulle sabba mobilen! Om

Min profilbild

Matilda

Mitt namn är Matilda och jag är 17 år. Efter 1:an på Gymnasiet lämnade jag Sverige för att bo ett år som utbytesstudent i USA. Jag bor i Marcellus, Michigan. Om ni har några frågor tveka inte att ställa de! Jag hoppas att ni tycker om att läsa om mitt år i Staterna!♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela