Matilda i USA

Jag är 17 år och bor för tillfället i Marcellus, Michigan som utbytesstudent.

Uppdatering

Publicerad 2014-09-07 01:04:00 i I USA, Skolan,

Har typ varit borta hela dagen på volleyboll turnering och innan dess har jag inte haft så mycket att säga. Jag har varit här lite mer än två veckor nu i alla fall och det känns verkligen inte alls som det. Känns som jag har varit här mycket längre. Jag tycker jag har kommit in i allt ganska bra, det känns som vardag. 
 
Klarat av min första skolvecka med och den har varit både hemsk och bra. Hemsk för att jag hade tre lektioner jag avskydde men som jag bytt nu och för att jag inte alls fått någon tid till att vila, men det är både bra och dåligt. Jag har heller ingen hemlängtan vilket förvånar mig lite. Har inte haft sedan första dagen jag kom hit! Jag känner mig både väldigt hemma här och som en främling. Gör även små men ändå framsteg i volleybollen! Har haft tre träningar, haha så bara någon litet framsteg efter det är bra antar jag. 
 
Lånar bilden från Alice.
Nästan hela volleyboll laget idag från turneringen. 
 
Det enda jag känner som är lite jobbigt här är att hitta kompisar. Alla är jätte öppna och så men man har            liksom ingen tid att snacka på lektioner och vi har liksom ingen rast. Luncherna är enda tiden men det går          ändå framåt måste jag säga. Och alla tjejerna i volleyboll laget är jättesnälla! Dock är killarna här väldigt              framåt och snackar. Har redan haft typ tre killar som kallat mig vacker och varit intresserade av mig! Har            gått i skolan fyra dagar, kom igen haha! Ska slappa resten av dagen för imorgon har jag läxor och sen är det      skola igen, gah! Hur ska jag orka en till vecka skola med massa volleyboll träning? Roligt men man är så            slut! Nej, nu ska jag kolla på någon film eller nåt. Bye! 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Christoffer

Publicerad 2014-09-07 03:17:01

Gud vad roligt, Matilda!

Svar: Ja :)
Matilda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matilda

Mitt namn är Matilda och jag är 17 år. Efter 1:an på Gymnasiet lämnade jag Sverige för att bo ett år som utbytesstudent i USA. Jag bor i Marcellus, Michigan. Om ni har några frågor tveka inte att ställa de! Jag hoppas att ni tycker om att läsa om mitt år i Staterna!♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela