Matilda i USA

Jag är 17 år och bor för tillfället i Marcellus, Michigan som utbytesstudent.

Första inlägget

Publicerad 2014-07-26 14:00:14 i Innan USA, Tankar/Känslor,

Detta blir då mitt första inlägg på min nya blogg
Denna bloggen ska då handla om mitt år som utbytesstudent i USA, jag har inte fått besked än om vart jag ska. 
 
Jag känner att jag kanske borde börjat blogga tidigare egentligen men det kändes så långt borta alltihop och väldigt overkligt så jag gjorde aldrig det, trots att vissa personer har tjatat på mig. Jag ska försöka skriva så ofta som möjligt eftersom jag lovat vänner och familj att uppdatera om hur jag har det. 
Idag fick jag ett mail om att alla kommer få sina familjer innan skolan börjar där borta i USA. (Vilket är olika från skola till skola men för min del blir det slutet på Augusti- början på September.) Det känns i alla fall skönt att få veta det, har varit väldigt nervöst nu när skolan snart börjar och man ännu inte fått placering. Det stod även i mailet att man borde börja fundera på packningen och presenter eftersom det kan bli så att man måste lämna väldigt hastigt. Så jag borde kanske egentligen köpa en ny resväska snart eftersom jag inte har någon stor. 
Inte min bild.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Matilda

Mitt namn är Matilda och jag är 17 år. Efter 1:an på Gymnasiet lämnade jag Sverige för att bo ett år som utbytesstudent i USA. Jag bor i Marcellus, Michigan. Om ni har några frågor tveka inte att ställa de! Jag hoppas att ni tycker om att läsa om mitt år i Staterna!♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela